Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sport étrend képes leírás - Judo.tlap.hu
részletek »

Sport étrend - Judo.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: judo.tlap.hu » Sport étrend
Keresés
Találatok száma - 5 db
A sportolók táplálkozásának tíz aranyszabálya

A sportolók táplálkozásának tíz aranyszabálya

2. 60 százalék szénhidrát: az étrend 60 százalékát alkossák szénhidrátok: teljes őrlésű gabonafélék, zöldségek, gyümölcsök. Sportoláskor gondoskodni kell a megfelelő minőségű és mennyiségű szénhidrátról: ezek késleltetik a fáradást, és erőt adnak az edzéshez!

Étlap fiatal sportolóknak

Étlap fiatal sportolóknak

Sok friss gyümölcs és zöldség, sovány húsok, napi négy-öt étkezés egyenletesen elosztva, és persze messze kerülni kell a divatos gyorséttermi ételeket - ilyen étkezési tanácsokkal szolgál a sportorvos.hu összeállítása az utánpótláskorú sportolók számára. - See more at: http://www.utanpotlassport.hu/2013/06/02 /etlap-fiatal-sportoloknak/#sthash.ova5l y p6.dpuf

Professzionális étrend-kiegészítés sportolóknak

Professzionális étrend-kiegészítés sportolóknak

A sporttáplálkozástan, a táplálékkiegészítés és a szervezet biokémiájának alapos ismerete lehetővé tették egy sor olyan specifikus sport táplálék-kiegészítő kifejlesztését, amelyek az egészségügyi hatóságok útmutatásainak és a szervezet igényeinek figyelembe vétele mellett képesek javítani a sportteljesítményt. Az Ethic Sport fitnesz és sport étrend-kiegészítői minden specifikus igényt kielégítenek

Személyre szabott étrend

Személyre szabott étrend

Aigner Norbert - Bemutatkozás, a személyi edzésről, tanácsok, aktualitások. Bodnár Ibolya - A személyi edzőről és edzésről. Czégény Erzsébet - Állapotfelmérés személyre szabott fittségi mozgásprogram edzéscél szerint.

Természetes eredetű

Természetes eredetű

Az intenzív izommunka (sportolás, testépítés, kemény fizikai munka) jelentős energiafelhasználással jár. Szervezetünkben az energiatermeléshez szükséges enzimek aktiválásához jelentős mennyiségű magnéziumra is szükség van. Magnéziumot szervezetünk nem képes előállítani, szükséges mennyiségét a táplálkozással kell biztosítani.

Tuti menü