Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Más harcművészetek képes leírás - Judo.tlap.hu
részletek »

Más harcművészetek - Judo.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: judo.tlap.hu » Más harcművészetek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Aikido

Aikido

Megtanulod a testedet egységben mozgatni, jó lesz a tartásod: ez magabiztossá és határozottá tesz, amit a külvilág is érzékel. Tudtad, hogy egy magabiztos emberbe sokkal kevesebben kötnek bele, mint egy határozatlan fickóba, akiből árad a bizonytalanság?!

Kempo

Kempo

Sűrű hétvégék vannak már februárban is, annyi a program, hogy mindre el se tudok/tudunk menni. Így a hétvégén is választani kellett, önvédelmi szeminárium vagy kempo filmforgatás. Végül a csapattal a szeminárium mellett döntöttem.

Krav-maga

Krav-maga

A Krav-Maga egy magyar háttérrel is rendelkező - hiszen az alapitó, Imi Lichtenfeld Budapesten született és Pozsonyban nőtt fel - önvédelmi és taktikai rendszer. A Krav-Maga jelentése közelharc, célja az egyén önvédelmi készségeinek kifejlesztése.

Önvédelem kempoval

Önvédelem kempoval

A kempo elsődleges célja, hogy alapvető, a mai modern korban használatos önvédelmi technikákat oktasson. Az edzésen a tanulók megtanulják az ehhez szükséges mozgásformákat, ütéseket, rúgásokat, földreviteleket, valamint az önvédelem lelki hátterét!

Zen Bu Kam Kempo

Zen Bu Kam Kempo

A zen bu kan kempo harcművészet, küzdősport és önvédelem. Most a kemporól mint harcművészetről néhány szó. Miért harcművészet a zen bu kan kempo, Azért mert egy kempo edzésen a tanulók nem csak küzdenek, nem csak megtanulják magukat megvédeni.

Zen-Bu-Kan kempo

Zen-Bu-Kan kempo

Amennyiben érdekel a kempo*, szeretnél heti rendszerességgel mozogni, akkor a vedd fel velünk a kapcsolatot! Gyermek és felnőtt edzések, kezdőknek, újrakezdőknek, haladóknak, nőknek, férfiaknak! Önvédelem, harcművészet, küzdősport!

Tuti menü