Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Judo linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Sportsérülésekről - Zen [5. oldal]
részletek »

Judo képes leírás: Sportsérülésekről - Zen [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: judo.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 80 db
Sportsérülésekről

Sportsérülésekről

Én nem kimondottan testépítő vagyok, inkább a labdajátékokat kedvelem. Nemrég volt egy keresztszalag szakadásom. Ez nagyon megviselte a sérült lábon az izomzatot. Azt szeretném kérdezni milyen edzéstervet javasolnál, hogy visszaszerezzem a régi izomzatot.

Szafari sport

Szafari sport

Judo kategóriában judo ruha ( Hayashi márkájú judoruházat: nadrág, felső, öv ) és judoöv közül választhatsz. Küzdősport üzeltünkben minden színben kapható judo öv. (fehér, sárga, zöld, lila...) Világmárkák termékei is kaphatóak az üzletünkben: Hayashi, Adidas, Effea.

Személyre szabott étrend

Személyre szabott étrend

Aigner Norbert - Bemutatkozás, a személyi edzésről, tanácsok, aktualitások. Bodnár Ibolya - A személyi edzőről és edzésről. Czégény Erzsébet - Állapotfelmérés személyre szabott fittségi mozgásprogram edzéscél szerint.

Szentesi Pollák DSE

Szentesi Pollák DSE

1994 szeptemberében a Vasutas SC-ból kivált a szakosztály és a Pollák Antal Műszaki Szakközépiskola azóta elhunyt igazgatója Fekete Géza támogatásával az akkor megszűnt DSK helyén kezdte meg működését. Az egyesület alapítói között az iskola akkori vezetői mellett a szakosztály vezetői, élsportolói és a korábban már említett személyek mellett Dr. Demeter Attila , Fekete Mónika is megtalálható. Az egyesület célkitűzései ebben az időben még az akkori szellem jegyében hosszú távon több élversenyző kimenedzselése volt, de a gazdasági változások és a továbbtanulási szokások megváltozása ( már középiskolába is más városokba járnak át a gyerekek ) az egyesületi célkitűzések átértékelését hozta. A menedzselésre alkalmas sportolók továbbra is prioritást élveznek, de a tömegsport jellegű nyitottság is előtérbe került.

Tata Judo

Tata Judo

1980 A Judo sportágat Stief Zoltán és Szerencse László ismertette meg előszőr a tataiakkal. 1982 A tatai judosok első országos bajnoka Kuhár Péter volt, aki akkor még tatabányai színekben indult. 1983- A Tatai Honvéd Atlétikai Club keretein belül megalakult a THAC Judo Szakosztálya. 1989- A szakmai munkát Borkovics Zoltán is segítette, majd a szakosztály vezetését és az edzői feladatokat Pál Zoltán vette át. 1996- Németh Ferenc (VII.dan,női szövetségi kapitány 1998-2005) irányította a THAC versenyzőit Pál Zoltán segédletével. 2004- A szakosztály vezetését és a vezetőedzői feladatokat Essősy Ákos (1 dan) vette át Szerencse Lászlótól 2006- Maczkó Tamás és Vágusz Krisztián - korábbi tatai judosok - segítségével megalakul az Összefogás a Judo Sportért Alapítvány. Az alapítvány megalakulása óta több országos és regionális versenyt, valamint sportbemutatót rendezett.

Természetes eredetű

Természetes eredetű

Az intenzív izommunka (sportolás, testépítés, kemény fizikai munka) jelentős energiafelhasználással jár. Szervezetünkben az energiatermeléshez szükséges enzimek aktiválásához jelentős mennyiségű magnéziumra is szükség van. Magnéziumot szervezetünk nem képes előállítani, szükséges mennyiségét a táplálkozással kell biztosítani.

The Quest for the Perfect Judo Floor

The Quest for the Perfect Judo Floor

If any of us has done Judo for any amount of time we have probably done Judo on a myriad of different types of surfaces. I have done Judo on sawdust covered with canvas, to horsehair mats, to wrestling mats to the latest vinyl covered tatamis made specifically for Judo.

Tori Judo Club

Tori Judo Club

Köszöntök minden kedves érdeklődőt a Tori Judo Club hivatalos honlapján! A honlap folyamatosan frissül a hírek menü alatt! Gyere és judózz velünk... Nézd meg egyik edzésünk és DÖNTS! Megtalálsz minket Isaszegen, Kistarcsán, Szigethalmon, Tökölön, Üllőn, valamint Budapest I. és II. kerületeiben is. Böngészd a honlapot, nézz be a képtárba, ha valami nem tiszta írj e-mail -t, vagy érdeklődj telefonon!

Üdvözöljük az Atomerőmű Sportegyesület honlapján!

Üdvözöljük az Atomerőmű Sportegyesület honlapján!

Olasz Gyula és Váradi János 1979-ben, Paks várossá válásának évében 50 iskolás gyermekkel indította el Paks cselgáncsszakosztályát, amely azóta már egy olimpiai bajnokot is adott Magyarországnak, megannyi jó versenyző mellett. 1982-ben Tuncsik József, Tuncsik József a sportág egyik nagyja is a paksi sportegyesületéhez került, és ez tovább népszerűsítette a sportágat a városban. Hangyási László 1987-ben került Paksra, 1989 óta tölti be vezetőedzői posztját. 1992-ben született meg a szakosztály legnagyobb sikere, amikor Kovács Antal a barcelonai olimpián aranyérmet szerzett a 95 kg-osok között. Ezt követte 1993-ban Anti világbajnoki aranya, majd 2005-ben Braun Ákos európabajnoki címe. És persze mindez idő alatt sok más, szép eredmény. 1993-ben Kovács trénere, Hangyási László mesteredzői címet kapott. A paksi judo szakosztály jelenleg a város egyik legnépszerűbb szakosztálya, hiszen 150 igazolt versenyzővel dolgoznak itt az edzők.

Hirdetés
Welcome to Henkada

Welcome to Henkada

The Henkada Judo Ckub was started in 1958 training from a garage in River Road, Hamilton. The founder was a Mr. Henk Franken, a Dutch immigrant to New Zealand, hence the name 'Henk'ada, the way of Henk. The club is run by a committee of interested players and parents. Over the years the club has produced many black belts and players who have been NZ representatives.

Zen Bu Kam Kempo

Zen Bu Kam Kempo

A zen bu kan kempo harcművészet, küzdősport és önvédelem. Most a kemporól mint harcművészetről néhány szó. Miért harcművészet a zen bu kan kempo, Azért mert egy kempo edzésen a tanulók nem csak küzdenek, nem csak megtanulják magukat megvédeni.

Zen-Bu-Kan kempo

Zen-Bu-Kan kempo

Amennyiben érdekel a kempo*, szeretnél heti rendszerességgel mozogni, akkor a vedd fel velünk a kapcsolatot! Gyermek és felnőtt edzések, kezdőknek, újrakezdőknek, haladóknak, nőknek, férfiaknak! Önvédelem, harcművészet, küzdősport!

Tuti menü