Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Judo linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Judo - MVSC [3. oldal]
részletek »

Judo képes leírás: Judo - MVSC [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: judo.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 80 db
Judo-Magazin

Judo-Magazin

Das Organ des DJB * Das Monatsmagazin des DJB * Highlights von nationalen und internationalen Events * Infos für Vereine, Trainer und Aktive * Mit Judo-Lehr- und Trainingsbeilage * Hintergrundinformationen * Neuigkeiten und Geschichten aus der Judo-Szene

Judobudan

Judobudan

Huszonkét fővel indult a nyári judo tábor a Bakos Fitness edzőteremben. A négy éves kortól a tizenöt éves korig, fiuk lányok egyaránt állták a sarat a nagy hőség ellenére. Az iskolások hétfő, szerda és a péntek reggelét is 3-5 kilométeres Duna parti futással kezdték. Az ovis korosztály programját inkább a játék és judo alaptechnikái megtanulása töltötte ki. A nagyok az erőnléti és judo edzések mellett kipróbálhatták a fallabdát, pingpongoztak és a foci tudásukat is megmutathatták.

Judoshop

Judoshop

A Slim Fit szabás tulajdonképpen egy szűkített Champion Gi ruhának felel meg! Ez a versenyruha erősített váll, mellkas - és hátrésszel rendelkezik, a nadrág hagyományos zsinóros kivitelű. Megfelel az új IJF ruhákra vonatkozó szabályainak!

Judo' 398 Metacafe Videos

Judo' 398 Metacafe Videos

The title of the videos: World Masters, TOP 16 athletes from the World Ranking List competing for 2000, One of the best fights i have ever seen. Awsome street fight. A really nice judo move that led him to victory.

Kano Judo Békéscsaba

Kano Judo Békéscsaba

2001-ben az alapítvány átszerveződött-gyakorlatilag csak a nevében Békés Megyei Kano Judo SE néven-, ami a pályázatok és a versenyeztetések miatt történt. Az országban több mint 100 judo egyesület küzd az eredményekért és ezek rangsorolásában minden évben jelentősen lépett előre a Békés Megyei Kano Judo SE. Egyre több a gyermekkorú sportoló és az egyesületben sportolók száma 130 főre bővült. Az eredményesség szempontjából évről-évre javulás figyelhető meg, hiszen egyre több bajnoki érem, és most már a nemzetközi viadalokon is tapasztalható a békéscsabai fejlődés. Az elmúlt évek kiemelkedő eredményessége, hogy az egyesület számos országos,-diákolimpiai bajnokokkal, több első osztályú versenyzővel és aranyérmes sportolókkal, sőt Gyáni Brigitta személyében még egy olimpiai kerettaggal is büszkélkedhet.

Kempo

Kempo

Sűrű hétvégék vannak már februárban is, annyi a program, hogy mindre el se tudok/tudunk menni. Így a hétvégén is választani kellett, önvédelmi szeminárium vagy kempo filmforgatás. Végül a csapattal a szeminárium mellett döntöttem.

Kényelmes sport talpbetét

Kényelmes sport talpbetét

Talpbetétek behelyezése a cipőkbe elengedhetetlen, amennyiben valami panasz merül fel a lábaknál. Talpfájdalom, térd vagy sarok panasz jelentkezésénél vagy esetleg megelőzőse folytán is hasznos lehet a Footdisc gyógyászati talpbetét használata. Sportolásokhoz mérten különféle méret és kialakítás szerint készítik, valamint a lábak egyedi formájához képest lehet megvásárolni az adott darabokat. Akár a weboldalukon keresztül meg is tekinthetőek a termékek, továbbá ország szerte több ponton is megvásárolhatóak

Kokakids

Kokakids

We are excited to launch the new Koka Kids Resources section to this website - you can see all the designs here. The idea is the artwork can be downloaded, and used by judo clubs who are looking to promote junior judo at their club.

Krav-maga

Krav-maga

A Krav-Maga egy magyar háttérrel is rendelkező - hiszen az alapitó, Imi Lichtenfeld Budapesten született és Pozsonyban nőtt fel - önvédelmi és taktikai rendszer. A Krav-Maga jelentése közelharc, célja az egyén önvédelmi készségeinek kifejlesztése.

Hirdetés
Küzdősport felszerelések nagy választéka

Küzdősport felszerelések nagy választéka

A bodybuilderSHOP.hu széles termékskálában forgalmaz táplálékkiegészítőket, fitnesz és küzdősport felszereléseket és jelentet meg a témával kapcsolatos cikkeket. Termékeinkre a minőség és a megbízhatóság mellett a jó ár-érték arány is jellemző. Országos kiszállításunk kedvező feltételekkel, gyorsan, precízen történik. Kezdő testépítők kérdezhetnek a tanácsadás rovatban, ahol természetesen állunk bárki rendelkezésére.

Küzdősportolók sérülései

Küzdősportolók sérülései

A küzdősportok nevüknek megfelelően magukban hordozzák a sérülések lehetőségét. Az a sportoló, aki hosszútávon győztes akar lenni, maradni, nem engedheti meg magának, hogy a sérülésekkel való küzdelemben alulmaradjon. A győzelem csak akkor lehetséges ellenfelünk felett, ha kiismertük természetét, gyengéit. A sportsérülés is ellenfél, amit akkor győzhetünk le hatékonyan, ha pontos információink vannak róla.

Magyar Judo Szövetség

Magyar Judo Szövetség

Az MJSZ történetének egyik legsikeresebb esztendejét zártuk 2012 végén, ám máris újabb nagy feladatok állnak előttünk. Ezek közül is kiemelkedik a 2013-as budapesti Európa- bajnokság megrendezése a sikeres londoni olimpia után.

Magyar Senior Judo Club

Magyar Senior Judo Club

A Magyar Senior Judo Club 1996-ban alakult meg Magyar Veterán Judo Club néven, majd 1998-ban névváltoztatást hajtott végre. Célunk első sorban az aktív sportot abbahagyók számára lehetőséget biztosítani a szabadidő sporttal történő eltöltésére, a sportág iránt érdeklődő amatőrök bekapcsolása a judóba, az egészséges életmód segítése. Az alakuló közgyűlésen 15 fő vett részt, jelenleg 93 fő a tagság létszáma. A klub jelszava: 'Ebben a klubban semmi sem kötelező!' Ez is jelzi a teljes önkéntesség elvét és a demokratikus szellemet. Jelenleg heti 2 edzést tartunk (kedden és csütörtökön 19.00-tól). A klub teljesen önfenntartó, bár az edzéslehetőséget az MJSZ biztosítja a KSI edzőtermében. Első senior bajnokságunkat 1998-ben rendeztük meg, amely napjainkra már nemzetközi versennyé fejlődött. Sikeresen veszünk részt a II. osztályú csapatbajnokságokon és külföldi meghívásoknak is eleget teszünk. Ma már senior világbajnokaink és érmes helyezettjeink vannak.

Mirtill krém

Mirtill krém

Jótékony hatással van a reumás, izületi fájdalmakra, enyhíti a hát- és derékfájást, alkalmas a pikkelysömörrel kapcsolatos panaszok enyhítésére. Hatékonyan alkalmazható zúzódásra, rándulásra, valamint sérülések kiegészítő kezelésére. Jótékony égési sérülésekre, akár közvetlen hőhatás pl: forrázás váltotta ki, akár napégés.

Miskolci sportiskola

Miskolci sportiskola

A Miskolci Sportiskola Judo szakosztályának célja, hogy összegyűjtse a sportág iránt tartósan érdeklődő haladókat, valamint. hogy e népesebb csoportból kiválassza és felkészítse az országos bajnokságokra nevezhető versenyzőket. Ennek érdekében leigazolja az előkészítő csoportokban övvizsgát tett kezdőket, akik közül a legtehetségesebbeket az utánpótlás hazai élmezőnyébe juttatja el.

Mohács JUDO Szakosztály

Mohács JUDO Szakosztály

1982-ben Berényi Imre által Mohácson meghonosodott és klub szinten muködo tömegsport-csoport a Mohácsi Torna Egylet szakosztályává vált, kisebb-nagyobb hullámvölgyekkel a sokéves munka megalapozta a mohácsi versenyzok és a szakosztály jelenlegi státuszát mind a város életében, mind a judo versenyeken. Évente 18-22 versenyen veszünk részt, a 4-8 éves korosztálytól kezdve az ifi korosztályig van sportolónk ill. versenyzonk. Elsosorban utánpótlás-neveléssel foglakozunk, erre az eddigi heti két edzés volt elégséges. Ebben az évben (2006) sikerült két edzésnappal, más helyszínen tartott edzésekkel növelni az edzésszámot, így a jövore nézve nagyobb versenyzo garnitúrával több korosztályos versenyzovel tervezhetünk. A regionális csapat-versenyeken versenyzoink zöme a dobogón végez, az évek során rengeteg egyéni helyezés mellett igen számottevo eredményt sikerült elérnünk a csapateredmények terén is.

MVSC-Misi

MVSC-Misi

A 'ju' szó jelentése, 'természetesnek lenni', észszerűen viselkedni. Tehát a természet törvényszerűségeinek megfelelően cselekedni. A 'do' szó 'tökéletesített módszer', 'szellemi utat' jelent. Szó szerinti fordításban 'lágy művészet'. Találó a magyar elnevezése is: cselgáncs. A szóösszetétel első része 'csel', a gondolatiságra, a szellemiségre, a 'gáncs', a fizikai képességekre: erő, gyorsaság, ügyesség stb. utal.

Tuti menü