Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Judosok oldalai képes leírás - Judo.tlap.hu
részletek »

Judosok oldalai - Judo.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: judo.tlap.hu » Judosok oldalai
Keresés
Találatok száma - 4 db
A Judo és én.

A Judo és én.

Ő az az ember, akinek nagyon hálás vagyok! Ő a judo atyja, Jigoro Kano. És egy kedvenc idézet Kano-tól: Nincs fontosabb az ég alatt, mint az emberek tanítása: Ha egy arra méltó személyt tanításban részesítünk, Ez sok más emberre is hatást gyakorol. Amit egy nemzedék jól megtanul, Száz utána jövőnek is továbbadhatja. Persze rajta kívül van még pár ember, akiknek mindig hálás leszek. De róluk majd később.

Celine Lebrun

Celine Lebrun

E participerai la coupe d'Europe des Clubs qui aura lieu le 27 octobre 2001 J'étais récemment; Rouen avec l'équipe de France pour un stage de préparation. Le cycle a désormais repris pour préparer les grands événémentse.

Judo New Realand

Judo New Realand

The position is a part-time contract role, based in Auckland. Attached are the relevant documents with further information about the role and application process. The deadline for applications is Thursday 21 February, 2013.

Welcome to Henkada

Welcome to Henkada

The Henkada Judo Ckub was started in 1958 training from a garage in River Road, Hamilton. The founder was a Mr. Henk Franken, a Dutch immigrant to New Zealand, hence the name 'Henk'ada, the way of Henk. The club is run by a committee of interested players and parents. Over the years the club has produced many black belts and players who have been NZ representatives.

Tuti menü