Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Judo Nyári Tábor képes leírás - Judo.tlap.hu
részletek »

Judo Nyári Tábor - Judo.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: judo.tlap.hu » Judo Nyári Tábor
Keresés
Találatok száma - 5 db
Judobudan

Judobudan

Huszonkét fővel indult a nyári judo tábor a Bakos Fitness edzőteremben. A négy éves kortól a tizenöt éves korig, fiuk lányok egyaránt állták a sarat a nagy hőség ellenére. Az iskolások hétfő, szerda és a péntek reggelét is 3-5 kilométeres Duna parti futással kezdték. Az ovis korosztály programját inkább a játék és judo alaptechnikái megtanulása töltötte ki. A nagyok az erőnléti és judo edzések mellett kipróbálhatták a fallabdát, pingpongoztak és a foci tudásukat is megmutathatták.

Napközis sporttábor

Napközis sporttábor

Részvételi díj: 2800 Ft/nap, töredék időre is lehet jelentkezni. Ez tartalmazza: a napi 2 edzés, 2 étkezés, uszoda, helyi kirándulások, stb...díját. Nem tartalmazza az övvizsga és a különbuszos kirándulás költségét. A judóval még csak most vagy a táborban ismerkedő lányok és fiúk is jelentkezhetnek.

Nyári gyerek tábor

Nyári gyerek tábor

Amikor valaki visszatekint egy számára rendkívül kedves eseményre, akkor akaratlanul is többféle érzés keríti hatalmába. Az egyik a jókedv, ami az egész tábort jellemezte és ami az eseményekre emlékezve nem is csoda. A másik érzés egy kis szomorúság, mert megint vége lett és megint várni kell erre a hangulatra a következő táborig, külföldön élő barátainkra és edzőtársainkra akár 1 évet is.

Nyári napközis tábor

Nyári napközis tábor

A KSI SE Judo Szakosztálya idén is megrendezi nyári napközi táborát, ahová minden érdeklődő 6-14 éves fiatalt szeretettel várunk. Amennyiben Ön azt szeretné, hogy gyermeke egész nap (8-17 óráig) rátermett és harcedzett pedagógusok odafigyelése mellett nőjön fel, akkor olvassa el az általunk nyújtott kivételes kondíciókat.

Randori Judo Team

Randori Judo Team

17 éve minden nyáron szervezünk tábort és minden évben tanulunk még újat, amit a következő tábor lebonyolításánál használni tudunk. Most jó lett volna egy nagyobb terem, de ezt úgy oldottuk meg, hogy megosztottuk a csapatot és két csoportban edzettünk. Idén ( is ) nagyon jól sikerült a napközis spottáborunk, olyan szülők is elismerően nyilatkoztak, akik eddig nem nagyon ismerték edzéseinket, a szakosztályunk működését.

Tuti menü