Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dojo kialakítása képes leírás - Judo.tlap.hu
részletek »

Dojo kialakítása - Judo.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: judo.tlap.hu » Dojo kialakítása
Keresés
Találatok száma - 5 db
Aikido Shurenkan Dojo

Aikido Shurenkan Dojo

Az Aikido Shurenkan Dojo pilisszentiváni csoportja 2011 év végéhez közeledve nagy fába volt kénytelen vágni a fejszéjét. A megnövekedett taglétszám miatt már nem volt biztonságos a gyakorlás a régi dojoba amit 10 éven keresztül biztosított számunkra a Testkovács klub, mely hosszú együttműködésért ezúton is köszönetünket fejezzük ki.

Dojo etikett

Dojo etikett

A terembe mindig pontosan, tiszta és rendezett ruhában jelenjünk meg. Fontos a rövidre vágott köröm, a rendezett haj és az ékszerek levétele. Mindig a kabát bal szárnya van fölül, a jobb szárny alul. Az övet ketté hajtjuk, a hashoz tesszük, hátul keresztezzük és vissza elől megkötjük.

Dojochosi's

Dojochosi's

Koyanagi sensei Magyarországi utazását megelőzve, már emailon folyt az egyeztetés. Igyekeztünk úgy szervezni a programot, hogy amikor hazánkba látogat, egy edzés erejéig jelenlétével megtisztelje dojonkat - Aikido Shurenkan Dojo -, és a felnőtt csoport számára egy edzést vezethessen. Köszönhetően Bak Laci barátomnak és segítségének, sensei programja úgy került kialakításra, hogy még megérkezésének napján ellátogatott az Aikido Pilisszentiván Dojoba, tanítványával Noriko Ujiie - val.

Judo News

Judo News

British Judo news: British Judos Olympic Silver Medallist Gemma Gibbons made an impressive return to the international circuit with victory in the women's under 78kg category at the Dusseldorf Grand Prix.

The Quest for the Perfect Judo Floor

The Quest for the Perfect Judo Floor

If any of us has done Judo for any amount of time we have probably done Judo on a myriad of different types of surfaces. I have done Judo on sawdust covered with canvas, to horsehair mats, to wrestling mats to the latest vinyl covered tatamis made specifically for Judo.

Tuti menü